top of page

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka KVL Sähköpalvelu kerää ja käsittelee henkilötietoja. 

 

Rekisterinpitäjä: KVL Sähköpalvelu, info@kvlsahkopalvelu.fi

 

Rekisteriasioista vastaa KVL Sähköpalvelun Annika Walldén.

 

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

 

Keräämme ja käsittelemme tietojasi ainoastaan lain sallimalla tavalla. Tietojesi kerääminen ja käsittely tapahtuu käyttäessäsi palveluitamme, vieraillessasi verkkosivuillamme ja täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme.

 

Hyödynnämme verkkosivuillamme evästeitä sekä Google Analytics -työkalua kerätäksemme tietoja verkkopalveluidemme käytöstä, mitataksemme kävijämääriä, käyntien pituuksia sekä sivulta pois siirtymiseen käytettyjä menetelmiä. Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla kerättyjä tietoja voidaan hyödyntää myös mainonnan kohdentamiseen ja verkkosivujen käyttökokemuksen parantamiseen.

 

Keräämme henkilötietoja myös ulkopuolisista tietojen lähteistä esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin kohdentamiseksi. Tiedot voivat olla peräisin erilaisista tietopankeista, kuten Suomen Asiakastiedolta ja Bisnodelta sekä järjestämistämme kampanjoista ja kyselyistä. Keräämme myös henkilökohtaisia tunnistetietoja (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite,  kommentit, viestit, palaute, arvostelut ja suositukset) täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Henkilötietojasi käytetään vain yhteydenottolomakkeen käsittelyyn ja yhteydenottoon. Tämän lisäksi tallennamme yhteydenottolomakkeeseen liittämäsi viestin, sekä tiedot kommunikaatioon käytettävistä tavoista ja laitteista. 

 

Tietojen säilytysaika ja luovuttaminen

 

Säilytämme asiakassuhteeseen perustutuvia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti asiakassuhteen keston ajan sekä kolme (3) vuotta sen päättymisen jälkeen. 

 

Voimme luovuttaa tietojanne kolmansille osapuolille lainsäädännön tai viranomaisen

velvoitteesta. Voimme luovuttaa tietojanne alihankkijoillemme, mikäli se on tarpeellista työn toteutumisen vuoksi.

 

Tietojen säilytys verkkoalustalla

 

Yrityksemme isännöi Wix.com-alustalla. Wix.com tarjoaa meille verkkoalustan, jonka avulla voimme myydä palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Wix.comin tietovaraston, tietokantojen ja yleisten Wix.com-sovellusten kautta. Ne tallentavat tietosi suojatuille palvelimille palomuurin taakse.

 

Rekisterin suojaus

 

Suojaamme henkilötiedot asianmukaisin ja teknisin toimenpitein esimerkiksi katoamisen tai oikeudettoman pääsyn varalta.

 

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa käytämme niitä.

 

Jos haluat tarkastella, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi, joita meillä on sinusta, sinua pyydetään lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen: info@kvlsahkopalvelu.fi

 

Tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 22.9.2023

bottom of page